”Петлите” изпратиха поредния абитуриент от групата. Миро е част от танцовата формация  от 7 г. като в последния им спектакъл „Циганката” заема  главната роля.  През всичките тези  години той има силно присъствие в живота на екипа и е част от приятелския кръг, обединяващ младите танцьори.

За да поздравят Мирослав, екипът на „Петлите”, родителите на децата, близки, роднини и приятели на абитуриента се събраха на голямо парти в заведение в Бургас. На купона той получи два подаръка от децата и родителите на групата – 7 дневна ultra all inclusive почивка в Турция и курс за шофьори, като му пожелаха никога да не забравя времето прекарано с „Петлите”, добрите и емоционални  моменти с тях през всичките тези години.

Миро получи и куп подаръци от дългогодишните партньори и спонсори на формацията. Децата и техният ръководител го изненадаха с кратко филмче в снимки  разказващо историята на едно малко, но много борбено момче, изпълнено с огромно желание да танцува. Всички присъстващи видяха колко много е постигнал Миро от влизането в групата до сега. Смяха се, забавляваха се, прокрадваха се и сълзи от носталгия за отминалото  време.

И така, балът отмина и сега е време отново всички деца и екипа на ТФ”Петлите” да се стегнат, за да покажат, че освен да се забавляват, умеят и здраво да работят. Те се отправят към следващото си предизвикателство, участие в предстоящ международен фестивал, който ще се състои в Германия и за който те вече месеци наред се подготвят. А през август тръгват на лятното си турне, което и тази година ще е по Българското Черноморие.